Η Λαμία είναι η χειρότερη πόλη στην Ελλάδα!!!!


Πριν από λίγες μέρες βεβήλωσαν το μνημείο του Αθ. Διάκου στη Λαμία και είναι ατελείωτες οι πράξεις βανδαλισμού μνημείων. Το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στην Αθήνα , του Ρ. Φεραίου,  του Σωκράτη, του Πλάτωνα , της Λ. Καραγιάννη, του Κ. Περρίκου,  της Β. Ηπείρου , του κ. Παλαμά, του Γρ. Ξενόπουλου και πολλά άλλα έχουν δεχθεί την επίθεση ανεγκέφαλων εθνομηδενιστών προκαλώντας αποτροπιασμό θλίψη και όργή των Ελλήνων πολιτών χωρίς όμως καμία αντίδραση από την πολιτεία. Και όμως υπάρχει νόμος και σύμφωνα με το νέο Ποινικό κώδικα, με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών και χρηματική ποινή για παράνομες πράξεις που αφορούν βανδαλισμούς μνημείων, κινδυνεύουν οι βάνδαλοι. Κανέναν και ποτέ δεν μπόρεσαν να συλλάβουν; Δεν μπορούν ή δεν θέλουν ;

Και να ήταν μόνο αυτό; Η αφισορύπανση; Ρυπαίνουν και υπογράφουν με όνομα επίθετο και τηλέφωνο!!! Ελέγχονται όλοι αυτοί; εφαρμόζεται ο νόμος για όλους αυτούς; Και βεβαίως το απίστευτο αίσχος των άθλιων γκράφιτι.  

Καταστροφή ιδιωτικών και δημοσίων κτιρίων, υποβιβασμός της αισθητικής της πόλης, υποβιβασμός του πολιτιστικού επιπέδου της πόλης. Ίσως από αυτήν την άποψη η Λαμία είναι η χειρότερη πόλη στην Ελλάδα!!!! Και ποτέ κανένας δεν έχει συλληφθεί!!!!!!! Μα ποτέ! Μα κανένας!....  Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά , κάτι δεν πάει καθόλου καλά   και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία γι αυτό, απλά ο Δήμος και η αστυνομία πρέπει να κάνουν σωστά την δουλειά τους ή πιο απλά πρέπει να κάνουν την δουλειά τους.

Θ. Τουσιάδης
                                                                                         
Υπεύθυνος  ΛΑ.Ο.Σ

Στερεάς Ελλάδος.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη