Χάβος: «Ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα»


Ο Μάκης Χάβος δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την έκταση της ήττας της Λαμίας αλλά στάθηκε και στην προσπάθεια των παικτών του απέναντι στον Ολυμπιακό, που είπε ότι παίζει το πιο καλό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα!

Ο Μάκης Χάβος είπε στην Σ.Τ. για:

Το παιχνίδι: Να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρόκριση με ένα μεγαθήριο όπως η Μίλαν. Για σήμερα ξέραμε πως ο Ολυμπιακός θα ερχόταν με πατημένο το γκάζι. Ξέραμε πως παίζει πολύ καλά και προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους χώρους. Εάν σε βρει ο Ολυμπιακός σε ανοιχτό χώρο μπορεί να σε... σκοτώσει. Σε ένα πούλημα εύκολο της μπάλας όπως είδατε και θα θυμάστε έγινε το 1-0 και έγιναν δύσκολα τα πράγματα και ενώ μέχρι τότε δεν μας απειλούσαν τόσο. Δυστυχώς μετά δεχθήκαμε 2 γρήγορα γκολ. Μετά ο Ολυμπιακός γύρισε πίσω και μας έδωσε χώρο αλλά και πάλι όταν χάναμε την μπάλα μας δημιουργούσαν προβλήματα. Τα παιδιά προσπάθησαν. Δεν έχω παράπονο γιατί έπαιζαν με την ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.
  
Τον Μπερτόλιο και την αλλαγή του: Το σκεπτικό ήταν πως το ματς ήταν στο 3-0 και έπρεπε να δώσουμε ανάσες γιατί έχουμε Κύπελλο και μετά Απόλλωνα. Έτσι κάναμε την αλλαγή.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.