Μπλάζιτς: «Δεν στεκόμαστε στον Ολυμπιακό, κοιτάμε τον Απόλλωνα»


Ο Μάρκο Μπλάζιτς αναφέρθηκε στη φάση του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού, υπογραμμίζοντας πάντως πως το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν για τη Λαμία, που συγκεντρώνεται πλέον στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Φθιώτιδα.

Η Λαμία έφυγε ηττημένη από το «Γ. Καραϊσκάκης» (3-0), ολοκληρώνοντας το σερί αγώνων με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό και κοιτώντας την πιο βατή συνέχεια, όπως ανέφερε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο Σέρβος μέσος, Μάρκο Μπλάζιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Ήταν πολύ δεμένη και καλά στημένη η ομάδα μας στο πρώτο ημίωρο. Ήρθε όμως μια στιγμή, στην οποία αφαιρεθήκαμε και μείναμε ψηλά. Έπαιξε πολύ γρήγορα ο Ολυμπιακός στην αντεπίθεση. Μπήκαν πολύ γρήγορα τα γκολ στο 'β μέρος. Δεν είναι καλό το αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτό. Πρέπει να εστιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι, που είναι τελικός», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας.

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη