Παναθηναϊκός: Τετάρτη εξιτήριο ή κατευθείαν στη Λαμία ο Δώνης


Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα παραμείνει την Τρίτη στο νοσοκομείο και είτε θα πάρει εξιτήριο την Τετάρτη, είτε θα μεταβεί την Πέμπτη απευθείας στη Λαμία για το ματς του Κυπέλλου με την τοπική ομάδα.

Για ένα ακόμα 24ωρο θα παραμείνει στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ» ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης καθώς το πρωί της Τρίτης ανέβασε εκ νέου υψηλό πυρετό και πλέον τα ενδεχόμενα για την ημέρα που θα πάρει εξιτήριο είναι δύο.

Είτε θα αποχωρήσει από το νοσοκομείο την Τετάρτη και θα δώσει το «παρών» στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από το ματς με τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας.

Είτε θα πάρει εξιτήριο την Πέμπτη και θα μεταβεί απευθείας στη Φθιώτιδα για το πρώτο ματς του Παναθηναϊκού στη φάση των «16» της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Στο Δώνη χορηγείται ειδική φαρμακευτική αγωγή ενώ οι Μπουζούκης, Οικονόμου και Θεοχάρης πήραν εξιτήριο από το «ΥΓΕΙΑ» την Τρίτη αλλά δεν υπάρχει περίπτωση ασφαλώς να είναι ετοιμοπόλεμοι για το ματς του Κυπέλλου και να τεθούν στη διάθεση του προπονητικού τιμ της ομάδας την Πέμπτη.  

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη