Άρης - Λαμία: Εκτός ο Σιώπης για τους γηπεδούχους, χωρίς Αναστασιάδη, Μπλάζιτς οι φιλοξενούμενοι


Ο Άρης θα υποδεχθεί τη Λαμία τη Δευτέρα με τον Μάκη Χάβο να αφήνει εκτός τους Μπλάζιτς και Αναστασιάδη ενώ ο Σάββας Παντελίδης δεν έχει στη διάθεση του τον Μανώλη Σιώπη.

Λαμία και Άρης ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Δευτέρας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" σε ένα αρκετά κρίσιμο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες.

Από πλευράς φιλοξενούμενων ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει στους Μπλάζιτς και Αναστασιάδη που άφησε εκτός όπως φυσικά και τον Μαστούρ που είναι εκτός ομάδας και αναμένεται να αποχωρήσει ενώ κανονικά στην 20άδα μετέχουν και πάλι οι δυο νεοαποκτηθέντες Μπεχαράνο και Τομάς.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας αποτελείται από τους: Σαράνοβ, Μελίσσα, Βασιλαντωνόπουλο, Αντέτζο, Καρυπίδη, Βάντερσον, Σκόνδρα, Ασίγκμπα, Μπεχαράνο, Καραγκούνη, Πλιάτσικα, Μπερτόγλιο, Τομάς, Δημούτσο, Επστάιν, Μπουλούλη, Μπαράλες, Καραμάνο, Ρόμανιτς και Τσούκαλο.

ΧΩΡΙΣ ΣΙΩΠΗ Ο ΑΡΗΣ
Σε αντίθεση οι γηπεδούχοι του Σάββα Παντελίδη θα παραταχθούν χωρίς τον Μανώλη Σιώπη ο οποίος είναι τραυματίας.

Οι "κιτρινόμαυροι" προπονήθηκαν χθες το πρωί και μετά ανακοινώθηκε η αποστολή από τον Σάββα Παντελίδη ο οποίος πήρε μαζί του 18 ποδοσφαιριστές.

Στην 18άδα μετέχουν οι Κουέστα, Αναγνωστόπουλος, Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Βέλεθ, Ντιγκινί, Μαρτίνες, Γιουνές, Ματίγια, Κολάσο, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης, Ιντζόγλου, Παυλίδης και Σταμπουλίδης.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη