Γιώργος Γαλανός: Η Μακεδονία έχει ιστορία... και δη Ελληνική


Η Μακεδονία έχει ιστορία...και δη Ελληνική...ήταν δε διαχρονικά το μήλο της Έριδας...για πολεμικές επιχειρήσεις σε βάρος των Ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων...!!! 

Τα Σκόπια ως απόλυτα κατασκευασμένη Εθνολογική ύπαρξη - οντότητα...έχουν ιστορία μερικών δεκαετιών...ως προς το ονοματολογικό και αποτελούν τον ΠΟΛΊΤΙΚΟ Δούρειο Ίππο για διπλωματικές και πολιτικές εξελίξεις...σε βάρος των Εθνικών μας συμφερόντων...!!! 

Κανένα Ευρωπαϊκό κράτος...δεν επιτρέπει ανάλογα επιπόλαια πολιτικά παρασκήνια σε βάρος της Εθνικής τους Αξιοπρέπειας...και ορθώς...πολλώ δε μάλλον όταν αυτά δρομολογούνται εκ των έσω...πολιτικώς,όπως η ανεπαίσχυντη ως προς την διπλωματική της συγγραφή συνθήκη των Πρεσπών...!!! 

Κάποτε μας έλεγαν {με σκοπιμότητα...} ότι το Αιγαίο δεν έχει υδρογονάνθρακες ή άλλα ενεργειακά κοιτάσματα...εκ των έσω...διαψεύσθηκαν ΟΙΚΤΡΑ...!!! 

Σήμερα διανοούνται να φέρουν στην βουλή την συνθήκη των Πρεσπών με χίλια δυο σενάρια εύρεσης καλοθελητών... προς νομιμοποίηση...ψήφιση...!!! 

Αν η συνθήκη κατά πως λένε οι συγγραφείς της...ΣΥΡΙΖΑ...εξυπηρετούσε το Εθνικό συμφέρον...ηλίου φαεινότερον ότι θα όδευε ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ομαλά...και δεν θα εξελίσσονταν σε Βαβυλωνιακό θέμα...με παραιτήσεις - διαγραφές - έκτακτες κρίσεις στις Ε.Δ...ζητώντας η κυβέρνηση ψήφο εμπιστοσύνης...ΠΕΡΙΕΡΓΑ """διαζύγια""" στην σύνθεση της εκτελεστικής εξουσίας...παραμονές της ψήφισης...εντός του Ελληνικού Κ/Β...!!! 

Βουλευτές να αλλάζουν κομματική στέγη αιφνιδίως...ενώ μέχρι πρότινος είχαν κομματική πειθαρχία στον χώρο που οι πολίτες εκλογικά τους ΚΑΤΈΤΑΞΑΝ...!!! 

Τελικά η Συνθήκη των Πρεσπών δεν είναι ότι φαίνεται αλλά ότι ΚΡΥΒΕΙ...!!! 

Εν κατακλείδι η Μακεδονία έχει ιστορία, - Πατρίδα και είναι Ελληνική από τα βάθη των αιώνων...όσοι αλόγιστα προσπαθούν με ακατάστατες συρραφές { διαρροές βουλευτών...ΟΨΙΜΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ...!!!} να ράψουν όπως κι όπως πολιτικά ενδύματα δίκην συνθηκών Πρεσπών...να γνωρίζουν ότι η πολιτική τους σταδιοδρομία διαγράφεται με πολλή πολιτική αμφιβολία και πολλά ερωτηματικά...!!! 

Σε αντίθεση με όσους τίμησαν την Μακεδονία διαχρονικά στην ιστορία...με χρυσές σελίδες...!!!

 Φυσικά θα πει κάποιος...ο ιστορικός του μέλλοντος θα κρίνει...προφανώς...όμως η συνθήκες διαμορφώνουν πολιτική σε Εθνικό - Διεθνές επίπεδο...μη αναστρέψιμο...κατά κανόνα.Με αυτές τις σκέψεις τα ντε φακτο πολιτικά δεδομένα που δημιουργεί η κυβέρνηση κάθε άλλο παρά την Εθνική πολιτική εξυπηρετούν...οι Κ/Β δε διεργασίες που συνταγογραφούνται...ώστε να ψηφισθεί η συνθήκη...ΆΡΟΝ - ΆΡΟΝ...κάθε άλλο παρά κοσμούν την Δημοκρατία μας και τον σεβασμό της οφειλόμενης πολιτικής ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ προς τον κοινοβουλευτισμό μας...!!! (https://mknews.eu/2019/01/13/8-septemvrioy-1948-otan-oi-skopianoi-eisevalan-stin-ellada-na-ypostirixoyn-toys-koymmoynistosymmorites/?fbclid=IwAR2Zf_0I4NAgrmre6QbUgVBn5mwfmBKUheGCQSL9Szf6JuTYgKbItqzvZ_0)

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη