Λαμία - Παναθηναϊκός: Η εκπληκτική οβίδα του Μπερτόγλιο με την οποία άνοιξε το σκορ


Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο στην Λαμία, η τοπική ομάδα άνοιξε το σκορ κόντρα στον Παναθηναϊκό στο 52' με ένα άπιαστο σουτ εκτός περιοχής του Φακούντο Μπερτόγλιο (VIDEO).

Το πρώτο ημίχρονο στο ΔΑΚ δεν είχε κάποιο γκολ, με την Λαμία και τον Παναθηναϊκό να έχουν από μία μεγάλη ευκαιρία (οι γηπεδούχοι με τον Μπερτόγλιο και οι φιλοξενούμενοι με τον Μακέντα), ωστόσο η αρχή του δευτέρου μέρους έφερε "έκρηξη" στο γήπεδο, με τους φίλους της τοπικής ομάδας να σηκώνονται όρθιοι για να χειροκροτήσουν ένα γκολ χάρμα-ειδέσθαι.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Φακούντο Μπερτόγλιο, ο οποίος μετά από ελεύθερο βολέ του Σαράνοβ και κεφαλιά-πάσα του Μπαράλες κινήθηκε στην πλάτη της "πράσινης" άμυνας και με ένα τρομερό σουτ ακριβείας νίκησε τον Διούδη για να κάνει το 1-0 για την ομάδα του Μάκη Χάβου.



www.sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη