-->

Λαμία: Μάχη με ψεύτικα προφίλ με φόντο τις εκλογές


Μέχρι σήμερα είναι πολύ διαδεδομένα στο διαδίκτυο και ειδικά στο Facebook διάφορα ψεύτικα προφίλ χρηστών με σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα με “χτυπήματα κάτω από τη μέση”. Τα ψεύτικα προφίλ κυρίως συναντούνται για ερωτικούς λόγους, επαγγελματικές σκοπιμότητες και ακόμη περισσότερο στις μικρότερες ηλικίες.

Να όμως και κάτι που πρώτη φορά ζούμε και στην πολιτική σκηνή.

Ψεύτικα προφίλ υποψηφίων !

Ψεύτικα προφίλ ενόψει βουλευτικών, Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών !

Ειδικά στην μάχη για τις δημοτικές εκλογές και ειδικότερα για τον δήμο της Λαμίας έχει δημιουργηθεί σε κάποιες περιπτώσεις ένας ολόκληρος “στρατός” ψεύτικων προφίλ με μόνο σκοπό τα “αυξήσουν” τα like σε κάποιον υποψήφιο ή αντίστροφα να σχολιάσουν αρνητικά κάποιον αντίπαλό τους. Άλλωστε οι υποψήφιοι σύμβουλοι και οι παρατρεχάμενοί τους είναι τόσοι πολλοί που αντίστοιχα πολλοί είναι και τα ψεύτικα alter-ego τους. Μάλιστα γνωστός δημοτικός σύμβουλος φέρεται να έχει πάνω από 10 προφίλ όπου καθημερινά χρησιμοποιεί ως προεκλογικό όπλο.

Ποια είναι συνήθως τα χαρακτηριστικά τους:

1. Έχουν πολύ μικρή διάρκεια ζωής. Λογικό είναι μιας και δημιουργήθηκαν πρόσφατα και για συγκεκριμένο λόγο.
2. Σχολιάζουν παντού και απροκάλυπτα σε βαθμό τρολαρίσματος. Δεν ενοχλούνται από την γνώμη των άλλων μιας και κανένας δεν ξέρει ποιος κρύβεται πίσω από το ψεύτικο προφίλ.
3. Κάνουν παντού like στον υποψήφιο της αρεσκείας τους.
4. Αναδημοσιεύουν δημοσιεύσεις του υποψηφίου που υποστηρίζουν.
5. Γελοιοποιούν-τρολάρουν άλλων υποψηφίων δημοσιεύσεις χωρίς σοβαρά επιχειρήματα.
6. Δεν έχουν διεύθυνση, επάγγελμα, και άλλα αληθή στοιχεία στο προφίλ τους.
7. Δεν έχουν φωτογραφίες με τους ίδιους, την οικογένειά τους ή τους φίλους τους.
8. Και φυσικά το όνομά τους είναι ανύπαρκτο για κάτοικο της περιοχής.

Πριν λοιπόν απαντήσετε σε κάποιο σχόλιό τους ή εκνευριστείτε με κάποιον από αυτούς θυμηθείτε: Αγνοήστε τους, αναφέρετε το προφίλ τους και αν δεν θέλετε ούτε να τους βλέπετε απλώς μπλοκάρετέ τους…

Σκεφτείτε ότι αύριο αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να διοικήσουν αυτόν τον τόπο.

lamiapost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->