Παναθηναϊκός: Ο Δώνης θα βρεθεί στη Λαμία με κάθε τρόπο


Ο Γιώργος Δώνης ταλαιπωρείται πολύ από την επιδημία της ίωσης στον Παναθηναϊκό και ίσως να μην πάρει εξιτήριο ούτε σήμερα.

Ο Γιώργος Δώνης είναι από αυτούς που ασθένησαν πιο σοβαρά από την ίωση που έχει θέσει σε "καραντίνα" το "Γεώργιος Καλαφάτης". Είναι χαρακτηριστικό ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού παρέμεινε νοσηλευόμενος στο "Υγεία" και την Τρίτη (8/1), έχοντας εισαχθεί από την Κυριακή (6/1).

Οι γιατροί θα εξετάσουν σήμερα (9/1) τον Δώνη και θα αποφασίσουν εάν θα του δώσουν εξιτήριο. Ο ίδιος αισθάνεται καλύτερα, αλλά είναι αρκετά καταπονημένος από την ίωση και ίσως χρειαστεί να νοσηλευτεί για άλλο ένα βράδυ, εάν το ιατρικό προσωπικό το κρίνει απαραίτητο.

Είναι προφανές ότι η παρουσία του Δώνη στη σημερινή (9/1) προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» θεωρείται αμφίβολη. Ακόμα και αν ο Δώνης επιστρέψει σπίτι του, είναι πιθανό να έχει οδηγίες να ξεκουραστεί και να μην εκτεθεί σε χαμηλές θερμοκρασίες και σε κακές καιρικές συνθήκες, ώστε να αναρρώσει πλήρως.

Φυσικά, το μείζον ερώτημα είναι εάν ο Δώνης θα κοουτσάρει τον Παναθηναϊκό εναντίον της Λαμίας, την Πέμπτη (10/1) για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Το «τραίνο» δεν το σκέφτεται να απουσιάσει και θα κάτσει στον πάγκο, ακόμα και αν υποχρεωθεί να ταξιδέψει ανήμερα του ματς…

Βέβαια, ο τελικός λόγος ανήκει στους γιατρούς που τον παρακολουθούν. Ωστόσο, επικρατεί η άποψη ότι ο Δώνης θα είναι παρών στο ΔΑΚ Λαμίας και θα βρίσκεται σε καλή κατάσταση για να εκτελέσει τα καθήκοντα του.

www.sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη