Κινείται για Ζοάν Τομάς η Λαμία


Κοντά στην απόκτηση του 33χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού Ζοάν Τομάς, που τα τελευταία 5 χρόνια αγωνίστηκε στην ΑΕΚ Λάρνακας, βρίσκεται η Λαμία.

Τον εκλεκτό της για την ενίσχυση στα εξτρέμ φαίνεται πως βρήκε η Λαμία στο πρόσωπο του Ζοάν Τομάς. Η ομάδα της Φθιώτιδας βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 33χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού, που την τελευταία 5ετία αγωνιζόταν στην Κύπρο με τη φανέλα της ΑΕΚ Λάρνακας.

Στη Λαμία αναμένουν ο παίκτης να μείνει ελεύθερος από την κυπριακή ομάδα κι ακολούθως να προχωρήσουν στη μεταγραφή του. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, για τον οποίο ο Χάβος έχει ιδία άποψη, αφού τον είχε υπό τις οδηγίες του στο πέρασμά του από την ΑΕΚ Λάρνακας.

Στην καριέρα του στην Κύπρο, ο Τομάς έκανε 181 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας 40 γκολ και 10 ασίστ. Ο άλλος μεγάλος σταθμός της καριέρας του ήταν η Θέλτα, στην οποία αγωνίστηκε για δυόμιση χρόνια φορώντας τη φανέλα της 100 φορές και σημειώνοντας 16 τέρματα.

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη