Η Tesla θα καλύψει και τη Λαμία με ταχυφορτιστές μέσα στο 2019


Ο Elon Musk με ένα tweet του ανακοίνωσε πως μέσα στο 2019, το δίκτυο ταχυφορτιστών της Tesla, οι Superchargers, θα καλύψουν την Ευρώπη στο 100%.

Οι ταχυφορτιστές της Tesla μπορούν να φορτίσουν έως 80% τις μπαταρίες ενός μοντέλου της σε 40 λεπτά, με την Tesla να ξεκαθαρίζει πως η κάλυψη 100% αφορά την ύπαρξη τουλάχιστον ενός ταχυφορτιστή σε ακτίνα του 95% του πληθυσμού σε όλες τις ενεργές αγορές.

Ο Musk έγραψε πως όσες μονάδες φόρτισης υπάρχουν ήδη θα αναβαθμιστούν σε Superchargers, με την ευρωπαϊκή έκδοση του Model 3 να διαθέτει θύρες φόρτισης CSS (Combined Charging System).

Στην Ελλάδα μέσα στο 2019 θα υπάρχουν πέντε Superchargers σταθμοί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λαμία, Ιωάννινα και Καλαμάτα.

Σήμερα, η Tesla διαθέτει περισσότερους από 1.260 Supercharger σταθμούς στην Ευρώπη και πάνω από 9.800 Superchargers σε όλο τον κόσμο. Το 2020 η Tesla θα αρχίσει να τοποθετεί Superchargers και στην Αφρική.

www.thestival.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη