Νίκος Σταυρογιάννης: Η "Σοφία" μας έδειξε το κακό της πρόσωπο σήμερα, όμως ο Δήμος Λαμιέων την αντιμετώπισε


Η "Σοφία" μας έδειξε το κακό της πρόσωπο σήμερα, όμως ο Δήμος Λαμιέων την αντιμετώπισε.

Σε απόλυτη συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας και μαζί με τους ακούραστους υπαλλήλους των υπηρεσιών του Δήμου Λαμιέων, του ΦΟΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας, της ΔΕΥΑ Λαμίας και των μισθωμένων οχημάτων, η κυκλοφορία στην πόλη δεν σταμάτησε λεπτό και οι κεντρικοί δρόμοι είναι καθαροί. 

Από πολύ νωρίς το πρωί, τα μηχανήματα του Δήμου έφτασαν μέχρι και στον Πύργο, το Καλαμάκι, τη Δίβρη, το Ελευθεροχώρι, την Παύλιανη καθαρίζοντας και τους επαρχιακούς δρόμους. 

Συνεχίσαμε, βάζοντας προτεραιότητα το Νοσοκομείο και την Πολυκλινική, με αποχιονισμό στους κεντρικούς άξονες της πόλης και στη συνέχεια στους δευτερεύοντες και στις γειτονιές . 

Ακόμη και αυτή τη στιγμή, συνεχίζουμε να ρίχνουμε αλάτι σε όλους τους δρόμους, ενώ ταυτόχρονα έχουμε ξεκινήσει τη ριψή θαλασσινού νερού με υδροφόρα σε πλατείες και πεζοδρόμια.

Η νύχτα θα είναι μακριά.








Νίκος Σταυρογιάννης

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη