-->

Επίσημο: Στον Απόλλωνα Σμύρνης ως ελεύθερος ο Τζανετόπουλος και όχι στον ΠΑΣ Λαμία


Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την απόκτηση του Άνταμ Τζανετόπουλου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Στον Απόλλωνα Σμύρνης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άνταμ Τζανετόπουλος. Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, έχοντας μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ, καθώς δεν βρισκόταν στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο Τζανετόπουλος ανήκε στην ΑΕΚ απ' το καλοκαίρι του 2013, μετρώντας τρία γκολ και δύο ασίστ σε 47 παιχνίδια, ενώ στο δεύτερο μισό της σεζόν 2016/17 αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον Ηρακλή, όπου πραγματοποίησε 17 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Άνταμ Τζανετόπουλου. Γεννημένος στις 10 Φεβρουαρίου 1995 αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή και ΑΕΚ, από την οποία έμεινε ελεύθερος. Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->