H Κατερίνα Μπατζελή ανακοινώνει την υποψηφιότητά της για Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας


H Κατερίνα Μπατζελή, υποψήφια Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, θα παρουσιάσει το όνομα, την Διακήρυξη και τα βασικά σημεία των προγραμματικών θέσεων της παράταξής της.

Η ανοικτή εκδήλωση προς όλους τους πολίτες, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019, στις 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Λαμίας (Λεωνίδου 9).

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, η επικεφαλής του ψηφοδελτίου, θα ανακοινώσει το αποκεντρωμένο αναπτυξιακό μοντέλο πολιτικής που προτείνει και το οποίο αποτελεί - μία επιλογή με άποψη και σχέδιο, μία πολιτική με γνώση και ευαισθησία - καθώς και τους υποψήφιους που πιστεύουν το στρατηγικό σχεδιασμό του Προγράμματος, για να δημιουργήσουν μαζί με την Κατερίνα Μπατζελή, το μέλλον που αξίζει η Στερεά Ελλάδα.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη