Κ17: Ξάνθη – ΠΑΣ Λαμία 2-1


Στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Υποδομών Κ17 της Super League η ομάδα Κ17 της Λαμίας αν και προηγήθηκε στο σκορ τελικά ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Ξάνθης το πρωί του Σαββάτου 9/2 στα Πηγάδια με σκορ 2-1.

Στο 18΄ η Λαμία άνοιξε το σκορ με τον Νικολόπουλο, οι γηπεδούχοι όμως ισοφάρισαν σε 1-1 στο 59΄ με τον Κοτόπουλο και ο ίδιος παίκτης στο 63΄έκανε την ανατροπή και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Ανεστίδης με βοηθούς τους Σπάρταλη και Πασσιά του Συνδέσμου Ξάνθης.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Καρά Ισμαήλ, Τσιεγγελίδης, Ισαακίδης, Μανίσογλου, Μολώνης (60′ Δημητριάδης), Νιαζήφογλου, Κωσταρέλης (33′ Τσιπούρας), Τσιτσεκίδης (89′ Ιγνατιάδης), Κοτόπουλος (85′ Αλεξανιάν), Δήμου, Γκαρνέτας (81′ Μπαζοΐδης).

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: Μαυράδας, Σταθόπουλος, Παλιαλέξης (90′ Νικολάου), Γεωργούσης, Σεντής, Σπαθούλας, Ματθαίου, Γιαννακάκος, Χύσκα, Νικολόπουλος, Κωστάκος (70′ Αναγνωστόπουλος).

www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη