Με ψαλιδάκι το πρώτο γκολ από τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία Δημήτρη Κοτσώνη στο αλβανικό πρωτάθλημα


Ο Δημήτρης Κοτσώνης έγινε ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που σκοράρει στο αλβανικό πρωτάθλημα. Το πέτυχε στο ντεμπούτο του, με ψαλιδάκι, δύο λεπτά μετά τη σέντρα. (VIDEO)

Η αλβανική ομάδα Luftetari συνεχίζει να ενισχύεται με Έλληνες ποδοσφαιριστές. Πέρυσι είχε αποκτήσει τον τερματοφύλακα Χρήστο Αθανασόπουλο, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα (Κέρκυρα). Φέτος πήρε τον κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Κοτσώνη και τον μεσοεπιθετικό Άγγελο Χαντί.

Ο Κοτσώνης (αριστερά στην κεντρική φωτ.), στο ντεμπούτο του με τη Luftetari κατάφερε να σκοράρει και έγινε ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που το κάνει στο αλβανικό πρωτάθλημα. Το τέρμα του μάλιστα προήλθε από ψαλιδάκι, δύο λεπτά μετά τη σέντρα στο παιχνίδι με την Λάτσι.


Ο 29χρονος στόπερ Κοτσώνης έχει αγωνιστεί παλαιότερα σε Πανηλειακό, Άρη, Εργοτέλη, Απόλλωνα Σμύρνης, Λαμία , Τρίκαλα και Παναχαϊκή. Ο 29χρονος Χαντί (στη μέση της παρακάτω φωτ.) έχει παίξει σε Εργοτέλη, ΟΦΗ, Ηρακλή, Άρη και Αήττητο Σπάτων.


Η Luftetari είναι ομάδα που εδρεύει στο Αργυρόκαστρο και στόχος της είναι να επιστρέψει ξανά στο Europa League. Ύστερα από 20 αγωνιστικές, βρίσκεται στην 8η θέση με 20 βαθμούς (5 νίκες, 1 ισοπαλία και 14 ήττες).

www.sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη