Στο… πόδι η Λαμία για τον Ολυμπιακό (vids)



Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι φίλοι των Πειραιωτών στην αποστολή της ομάδας κατά την άφιξη της στην πόλη της Φθιώτιδας.

Τη Λαμία αντιμετωπίζει την Τετάρτη ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν σε αυτό το ματς με αρκετές απουσίες αφού ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον.

Η άφιξη των «ερυθρόλευκων» στη Φθιώτιδα είχε ως αποτέλεσμα να ξεσηκωθεί ο κόσμος του Ολυμπιακού στην πόλη. Η αποστολή των Πειραιωτών έφτασε πριν λίγη ώρα στη Λαμία και εκεί τους περίμεναν εκατοντάδες οπαδοί.

Οι φίλοι των Πειραιωτών περίμεναν την αποστολή στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει και έκαναν τη νύχτα μέρα. Με δεκάδες καπνογόνα και συνθήματα υποδέχτηκαν τον Ολυμπιακό στην πόλη τους. Οι οπαδοί των Πειραιωτών απαίτησαν τη νίκη στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας και αποθέωσαν τόσο τους ποδοσφαιριστές όσο και τον Πέδρο Μαρτίνς.

Δείτε τα αποκλειστικά βίντεο του fosonline.gr




www.fosonline.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη