«Ανακάλυψαν» τη σχέση Παπαδημητρίου - Λάμπρου και… φρίκαραν στη Λαμία!


Τα σφυρίγματα υπέρ της Ξάνθης έκαναν τους Φθιώτες να ψαχτούν και να μάθουν για τη φιλία ανάμεσα στον τεχνικό διευθυντή των Θρακιωτών και τον Ευβοιώτη διαιτητή

Ένας κακός διαιτητής έδρασε ξανά στη Σούπερ Λίγκα και… κατά σύμπτωση σφύριξε ξανά υπέρ της Ξάνθης! Ο λόγος για τον Γιώργο Λάμπρου (ΕΠΣ Εύβοιας), ο οποίος ήταν ο «άρχοντας» της αναμέτρησης στα Πηγάδια το βράδυ του Σαββάτου (9/2) ανάμεσα στους Θρακιώτες και τη Λαμία για την 20ή αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Λάμπρου και οι βοηθοί του Σάββας (Σερρών), Γιαννίκος (Πιερίας) με ανύπαρκτα οφσάιντ «φρέναραν» τους φιλοξενούμενους και βοήθησαν τους γηπεδούχους να μην χάσουν κρατώντας το ματς στο Χ…

Αυτή η μονόπλευρη στάση του Λάμπρου, ωστόσο, έκανε τη Λαμία να… ψαχτεί και ανακάλυψε (κατόπιν εορτής όμως…) ότι υπάρχει ένας κοινός παρανομαστής ανάμεσα σε Ξάνθη και τον εν λόγω ρέφερι.

Συγκεκριμένα, στη Λαμία πληροφορήθηκαν ότι ο Λάμπρου άριστες (για την ακρίβεια φιλικές – οικογενειακές σχέσεις) με τον τεχνικό διευθυντή της Ξάνθης, Γιάννη Παπαδημητρίου, καθώς αμφότεροι είναι από τη Χαλκίδα.

Τα έμαθαν αυτά στη Λαμία και μοιραία φρίκαραν…

Πάντως, έτσι δίνεται και μια εξήγηση στις άκρως ευνοϊκές διαιτησίες που έχει η Ξάνθη με τον Λάμπρου, ο οποίος φέτος είχε «σφάξει» με τις αποφάσεις του την ΑΕΛ στη νίκη των Θρακιωτών στον α’ γύρο φέτος.

Ως εκ τούτου, τίποτα δεν είναι τυχαίο και την επόμενη φορά, που ο Λάμπρου τοποθετηθεί από την ΚΕΔ να σφυρίξει την Ξάνθη αν είναι σωστός θα οφείλει να δηλώσει «κόλλημα» τώρα, που αποκαλύφθηκε από τους ανθρώπους τη Λαμία η σχέση του με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας της Θράκης. Και αυτό διότι, ο Λάμπρου με τις αποφάσεις του επέλεξε να… εκθέσει τη φιλία του με τον Παπαδημητρίου. Κοινώς ακόμα και άθελα του ο Ευβοιώτης ρέφερι «μπέρδεψα» τα προσωπικά (αναπόσπαστο δικαίωμα του) με τα διαιτητικά και έτσι τα… έκαψε, αφού αργά ή γρήγορα θα γινόταν όλα γνωστά αφού έδωσε ξανά αφορμή.

Μάλιστα, κάποιοι έλεγαν μετά το ματς, «α ρε Αλέξη, που χρειάζεστε…» και προφανώς αναφέρονταν στον Κούγια, ο οποίος δημοσίως είχε… κράξει μπροστά στις κάμερες τον διαιτητή Λάμπρου μετά το ματς Ξάνθης - ΑΕΛ 1-0. Και εν προκειμένω ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ δικαιώθηκε για την ακαταλληλότητα του διαιτητή από την Εύβοια.

www.a-sports.gr
Από το Blogger.