Ολυμπιακός: «Λίφτινγκ» με Λαμία


Μέσα ο Ζιλ Ντίας για το ματς Κυπέλλου. Μπορεί να ξεκινήσει ο Ανδρούτσος δεξιός μπακ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα κάνει πολλές αλλαγές για το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης (6/2) κόντρα στη Λαμία στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Δεν αποκλείεται να αλλάξει ακόμα και ολόκληρη την ενδεκάδα, να αλλάξει ακόμα και τον Σα, σε σχέση με το σχήμα που παρέταξε κόντρα στον Πανιώνιο!

Όλα είναι πιθανά και αυτό έχει να κάνει φυσικά με το γεγονός ότι σε τέσσερις μέρες ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στη Θεσσαλονική.

Τι σημαίνει με λίγα λόγια αυτό;

Ότι θα γίνει ολικό «λίφτινγκ» στην τετράδα της άμυνας. Ο Ομάρ ούτως ή άλλως είναι τραυματίας. Οι Σισέ και Βούκοβιτς θα δώσουν τις θέσεις τους σε Μιράντα και Μεριά. Ο Κούτρης θα αντικατασταθεί με από τον Τσιμίκα. Τη θέση του Ελαμπντελαουί ίσως την πάρει ο Ανδρούτσος και όχι ο Τοροσίδης, καθώς ο Βασίλης θα πρέπει να είναι φρέσκος για τον ΠΑΟΚ.

Στους χαφ, ο Μπουχαλάκης έχει σοβαρές πιθανότητες να ξεκινήσει. Έχει κάνει ήδη προπονήσεις με την ομάδα και λογικά θα είναι στην αποστολή που θα ανακοινωθεί την Τρίτη (5/2).

Ίσως δίπλα του να είναι ο Γκιγιέρμε που δεν έπαιξε με τον Πανιώνιο λόγω τιμωρίας. Στα «φτερά» θα βρεθούν οι Ζιλ Ντίας και Γιώργος Μασούρας, αντί του Λάζαρου και Ποντένσε.

Ακόμα μπορεί και ο Φορτούνης να αγωνιστεί για καμία ώρα πίσω από τον Σολδάνο που έχει με τη σειρά του κάποιες πιθανότητες να ξεκινήσει.

Την Δευτέρα 4/2 δεν έγινε κάποια σοβαρή δοκιμή στο Ρέντη, καθώς όσοι έπαιξαν με τον Πανιώνιο κινήθηκαν πιο συντηρητικά. Σήμερα αναμένεται να αποκαλύψει ο Μαρτίνς τι σκέφτεται να πράξει ενόψει Λαμίας.

www.fosonline.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη