Κ17: ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Λαμία 3-0


Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών Κ17 της Super League, η Λαμία δεν τα κατάφερε απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ και γνώρισε την ήττα με σκορ 3-0 στο ματς που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Σουρωτή.

Στο 1ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης ο Θεοδωρίδης με σέντρα σουτ έκανε το 1-0. το 2-0 σημειώθηκε στο 84΄ με γκολ του Τεμερτζόγλου και το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε με πέναλτι που κέρδισε ο Ξεπαπαδάκης και εκτέλεσε ο Τσοπούρογλου στο 88’.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΟΚ: Μακρής, Τσοπούρογλου, Θεοδωρίδης (65’ Ξεπαπαδάκης), Κουλιεράκης, Ντάικο, Κουτεντάκης, Πιπιλιάρης, Κουίδης, Γκορτεζιάνι (45’ Τσακιρίδης), Κωνσταντέλιας (75’ Τεμερτζόγλου), Καράκουτης (70’ Χνάρης).

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: Μαυράδας, Σταθόπουλος, Παναγιωτάκης, Γεωργούσης, Κωστάκος, Σπαθούλας, Ματθαίου, Ντζιός, Τόλα, Χύσκα, Γιαννακάκος.



www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη