Κ19: ΠΑΣ Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 2-2


Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ19 της Super League το μεσημέρι του Σαββάτου 9/3 στο γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας, η Κ19 του ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε την αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 2-2.

Το συγκρότημα του Λάκη Παπανικολάου βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ διαφορά αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε ρυθμό και απόδοση και κατάφερε να ισοφαρίσει.

Στο 3ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με ψηλοκρεμαστό σουτ του Παππά ενώ στο 36΄ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Τσούνη. Η Λαμία αντέδρασε και στο 53΄ μείωσε το σκορ σε 1-2 με τον Ηλία Καραγιάννη για να ισοφαρίσει στο 83΄ με τον Κωστίκα.

Οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι, οι γηπεδούχοι στο 26΄ με τον Κωστίκα, ενώ οι φιλοξενούμενοι στο 70΄ με τον Βασιλάκη.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

Κ19 ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Απόστολος Παπανικολάου): Σόμογλου, Στεφανής, Κουδουνάς, Πατσάνι, Σταθαράς, Μητσόπουλος, Κωστίκας, Καρβέλης, Αλεξιάδης (31΄ Καραγιάννης Η.), Λαμπρόπουλος, Δημητρίου (90΄ Σακάι)

Κ19 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μάριος Παναγιώτου): Βενετικίδης, Κάγια, Τάτσης, Γώγος (68΄ Θεοχάρης), Βασιλάκης, Τσούνης, Μπούμπας (46΄ Γροσδάνης), Λιάσος, Σακκάς, Πήλιος, Παππάς (89΄Παναγιωτίδης).








www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη