Εμφανίστηκε ένα ''νέο είδος ανθρώπων'' στη Λαμία οι σχολιαστές κοινωνικών δικτύων


Στο κλίμα των εκλογών έχει μπει για τα καλά η Λαμία. Οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές για το 2019 θα πραγματοποιηθούν το Μάιο. 

Σε αυτή την εκλογική μάχη εμφανίστηκε ένα νέο είδος ανθρώπων, οι σχολιαστές κοινωνικών δικτύων.


Σε κάθε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα για θέματα που αφορούν την Λαμία και γενικότερα τη Φθιώτιδα οι σχολιαστές κοινωνικών δικτύων αφήνουν ενεργά το στίγμα τους προσπαθώντας να υπερασπιστούν την δημοτική - περιφερειακή αρχή που πρεσβεύουν.

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες αυτού του ''γραφικού'' φαινομένου.

Συχνά οι υποψήφιοι των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών αλλά και αυτοί που τρέφουν ένα είδος συμπάθειας προς αυτούς ή είναι φιλικά προσκείμενοι αναρτούν καθημερινά τα προβλήματα της πόλης μας και του νομού μας. Να σημειώσουμε εδώ ότι τώρα θυμήθηκαν τα προβλήματα σε προεκλογική περίοδο.

Σε αυτό το σημείο έρχονται να επέμβουν οι σχολιαστές κοινωνικών δικτύων σχολιάζοντας υπερ της δημοτικής - περιφερειακής αρχής που υποστηρίζουν. Τα άτομα που τους αποτελούν είναι κατά κόρον αυτά τα οποία έχουν ασχοληθεί αλλά και ασχολούνται με τα αυτοδιοικητικά της περιοχής μας.

Ο πόλεμος ανακοινώσεων στα κοινωνικά δίκτυα γίνεται καθημερινά και μερικοί από αυτούς εξέλιξαν αυτή την ιδιότητά τους δημιουργώντας ακόμα και ψεύτικα προφιλ. Εκεί που είχαμε  μια κόσμια αλλά ταυτόχρονα ''ξεκαρδιστική'' αντιπαράθεση τώρα γινόμαστε και μάρτυρες βωμολοχιών.

Συμπερασματικά καλό θα ήταν να βλέπουμε έργα και όχι λόγια.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη