Λαμία: Τοπικά ΜΜΕ ''δικάσανε'' τον υποψήφιο δήμαρχο Λαμιέων Βασίλη Κυριακάκη


Αναληθές δημοσίευμα τοπικών ΜΜΕ έκανε λόγω για δήθεν επανάληψη της δίκης του επικεφαλή για την Παερέμβαση Πολιτών για τη Λαμία και υποψήφιου Δημάρχου Λαμιέων Βασίλη Κυριακάκη για την υπόθεση με τα διόδια Τραγάνας.

Να υπενθυμίσουμε ότι η υπόθεση είχε λήξει οριστικά στις 24 Μαΐου 2018 στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας με την αθώωση του Βασίλη Κυριακάκη και των 5 συγκατηγορούμενών του.

Ακολουθεί η δημοσίευση της Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία

''Χθες 5/3/19 σε ιστοσελίδες τοπικών ΜΜΕ γράφτηκε ότι δήθεν την Πέμπτη 7 Μάρτη θα επαναληφθεί η δίκη του επικεφαλής της κίνησής μας και υποψήφιου Δημάρχου Λαμίας, Βασίλη Κυριακάκη, για τα διόδια Τραγάνας. Επειδή δεκάδες φίλοι και συναγωνιστές του κινήματος ενάντια στα διόδια επικοινώνησαν μαζί μας να εκδηλώσουν τη συμπαράστασή τους, τονίζουμε ότι η παραπάνω είδηση είναι απόλυτα ΑΝΑΛΗΘΗΣ, αφού η υπόθεση αυτή έληξε οριστικά στις 24 Μάη 2018 στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας με την πανηγυρική αθώωση του Βασίλη Κυριακάκη και των 5 συγκατηγορούμενών του αγωνιστών. Υπενθυμίζουμε ότι καταλυτική για την δίκαιη αθώωσή τους υπήρξαν η ενεργός συμπαράσταση δεκάδων συνδημοτών μας, οι καταθέσεις των μαρτύρων και η υπερασπιστική γραμμή της συνηγόρου Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Στη σημερινή συγκυρία, ο αγώνας για ελεύθερη μετακίνηση σε δημόσιους δρόμους χωρίς διόδια περνάει και μέσα από τη μάχη των δημοτικών εκλογών που δίνουμε ως Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία, για έναν Δήμο που θα υπηρετεί τις ουσιαστικές ανάγκες της μεγάλης πλειοψηφίας των δημοτών, θα υπερασπίζεται στην πράξη τον δημόσιο πλούτο και περιουσία του Δήμου, βάζοντας ταυτόχρονα τα θεμέλια ενός νέου δυναμικού ρόλου της Λαμίας στην ευρύτερη περιοχή.

Καλούμε όσα ΜΜΕ μετέδωσαν με οποιονδήποτε τρόπο την αναληθή αυτή είδηση, να αποκαταστήσουν την αλήθεια.''

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη