H SuperLeague διόρθωσε τη γκάφα της ΕΠΟ με το ΑΕΚ-Λαμία


H SuperLeague διόρθωσε τη γκάφα της ΕΠΟ στον ορισμό του ημιτελικού ΑΕΚ-Λαμία.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είχε ορίσει για την Τετάρτη 3/4 τον ημιτελικό του Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και Λαμίας, ωστόσο αυτό δεν ήταν δυνατό διότι η Λαμία θα έδινε ματς πρωταθλήματος δύο ημέρες νωρίτερα κόντρα στον Πανιώνιο.

Τελικά το αλαλούμ της ΕΠΟ διόρθωσε η Superleague η οποία αποφάσισε να μεταθέσει τον αγώνα πρωταθλήματος της Λαμίας με τον Πανιώνιο δυο μέρες νωρίτερα από ότι τον είχε προγραμματίσει.
Αναλυτικά η απόφαση της Λίγκα

Ο αγώνας Λαμία-Πανιώνιος, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00 (αντί για Δευτέρα 1η Απριλίου 2019 και ώρα 19:00) και ο αγώνας Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 1η Απριλίου 2019 και ώρα 19:00 (αντί για Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 19:00).

www.fosonline.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη