Αλέξανδρος Διαμαντάρας: Ποιος Φταίει????


ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ????

Μέχρι την δεκαετία του 90 όλοι θεωρούσαν και έτσι ήταν ότι η Λαμία ήταν μπροστά από πολλές όμορες .

Και διερωτάται κάποιος αν τα τελευταία χρόνια όλοι διαπιστώνουν η διατυμπανίζουν ότι η Λαμία είναι πίσω ...είναι τελευταία ..όλοι την παρακάμπτουν για να πάνε σε πιο όμορφες και με περισσότερα ενδιαφέροντα πόλεις ποιος μπορεί να φταίει;;;

Ποιος μπορεί να ευθύνεται;

Μετά την διακυβέρνηση του Δήμου και  τον πετυχημένο κατά γενική ομολογία Λ.Παπαδήμα, βρέθηκαν στο τιμόνι του Δήμου ο  Γ. Ντελής για μια πετυχημένη επίσης θητεία, ο Γ . Κοτρωνιάς επί 4 απανωτές θητείες και τώρα στο τέλος ο Ν. Σταυρογιάννης.

Και αν τώρα κάποιος ήθελε να αποδώσει  ευθύνες η να αναρωτηθεί ποιος μπορεί να ευθύνεται ,είναι δυνατόν να μη διαπιστώσει αβίαστα και να εντοπίσει ποιος φταίει????

Βέβαια σε μια τοπική κοινωνία ποτέ ο Δήμαρχος δεν είναι  ο μόνος που διαμορφώνει, δημιουργεί και σχεδιάζει το μέλλον. 

Τοπικοί βουλευτές, άλλοι αυτοδιοικητικοί , φορείς αλλά και οι ίδιοι οι κάτοικοι συμμετέχουν, συνδιαμορφώνουν κατευθύνσεις, διεκδικούν και αποτρέπουν για το κοινό καλό και το μέλλον μιας κοινωνίας.

Όταν δεν υπάρχει σύμπνοια και ομαδικότητα όταν λείπει το όλοι μαζί (και παραμένει μόνο στα λόγια) και ο καθένας προσπαθεί να ξεχωρίσει διαγκωνίζοντας τους άλλους ,δεν συμμετέχει σε  οποιαδήποτε προσπάθεια ξεκινά για προώθηση της πόλης αλλά προσπαθεί να την διαβάλλει και να την σαμποτάρει υπογείως για προφανείς λόγους τότε ας αναρωτηθούμε όλοι ποιος φταίει.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη