Η ματιά του ΠΑΣ Λαμία για την ισοπαλία με την ΑΕΚ 2-2


Στο πλαίσιο της 28η αγωνιστική της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ στο ΔΑΚ Λαμίας το απόγευμα της Κυριακής, Λαμία και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2.

Ο Πέτρος Μάνταλος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης για να ισοφαρίσει η Λαμία στο 34΄, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χερόνιμο Μπαράλες. Ο ίδιος παίκτης έδωσε το προβάδισμα στην Λαμία στο 53′ για το 2-1, ενώ ο Λούκας Μπογέ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 67΄.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΣ Λαμία (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο (73′ Μπλάζιτς), Ασούμπρε, Μπερτόλιο (81′ Τομάς), Καραμάνος, Μπαράλες (78′ Ρόμανιτς).

ΑΕΚ (Μάνολο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσόσιτς, Σβάρνας, Χουλτ, Σιμόες, Κρίστιτσιτς (86′ Γιαννιώτας), Κλωναρίδης (31΄ Αλμπάνης), Μάνταλος, Μπακασέτας (66′ Μπογέ), Πόνσε.




Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη