Έκκληση για βοήθεια σε 2 οικογένειες από το Σύλλογο Πολυτέκνων Φθιώτιδας


Αγαπητοί φίλοι των πολυτέκνων θα χρειαστούμε τη βοήθειά σας με όποιο τρόπο μπορεί να εκφραστεί αυτή για δύο πολύτεκνες οικογένειες του νομού μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

Η πρώτη περίπτωση αφορά σε χήρα, άνεργη πολύτεκνη μητέρα 4 παιδιών, με δύο από τα παιδιά της να σπουδάζουν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Χρειάζεται βοήθεια σε τρόφιμα, σε χρήματα για την καταβολή του ενοικίου των φοιτητών παιδιών της και κυρίως ευκαιρίες για εργασία για την ίδια εδώ στη Λαμία αλλά και για τους φοιτητές στη Θεσσαλονίκη.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά σε πολύτεκνη οικογένεια ανέργων , με 4 ανήλικα παιδιά, και με τον σύζυγο να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας που τον ανάγκασαν να σταματήσει τη χειρωνακτική εργασία του μετά από εγκεφαλικό επεισόδειο. Δυστυχώς με πρόσφατο νόμο από 1/1/2018 τα κριτήρια για πρόωρη συνταξιοδότηση λόγω αναπηρίας έχουν αλλάξει με αποτέλεσμα να καλύπτουν μόνο εξαιρετικές περιπτώσεις εξαιρώντας άλλες αρκετά δύσκολες περιπτώσεις αναπηρίας. Και οι δυο γονείς είναι άνεργοι. Έχουν ανάγκη από τρόφιμα, και κυρίως από εργασία.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα γραφεία του συλλόγου τα οποία είναι ανοικτά καθημερινά 8-13:00 ή με τον γραμματέα του συλλόγου Θωμά Γεώργα Thomas Georgas (τηλ 6942666789 ή στο tdgeorgas@gmail.com)

Σύλλογος Πολυτέκνων Φθιώτιδας

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη