Κίνημα Μεριδιούχων Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας: Οι εγγυητές είχαν απειρία & πλάνη.....


ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ
ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΕΓΓΥΗΤΩΝ ; ΓΙΑΤΙ ; ΓΙΑΤΙ ;

ΟΙ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΙΡΙΑ & ΠΛΑΝΗ.     

ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΤΟΝ ΕΓΓΥΗΤΗ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ [ ΚΑΚΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΗΜΕΘΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ – ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΟΙ ] Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ ΕΛΕΓΕ : ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΤΗΣ…..ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ 16.000 ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ  ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΝΙΖΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ – ΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ.

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΙΣΧΥΕΙ:

ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΟΙΝΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΟΦΕΙΛΕΤΗ & ΕΓΓΥΗΤΗ.
Όποιος έχει παραιτηθεί κατά καιρούς μέσω της Δανειακής του Σύμβασης από τις ενστάσεις που ορίζει ο νόμος ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ και δεν χάνει ο εγγυητής την περιουσία του…..ΔΙΟΤΙ  Ο εγγυητής δεν επεδίωκε το κέρδος, αλλά έμπαινε χαριστικά, διότι οι εγγυητές αφορούν το στενό μας οικογενειακό περιβάλλον και κάποιοι που έμπαιναν νόμιζαν ότι ήταν κάποιο τυπικό θέμα..
ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ…..

Είναι εκατοντάδες οι περιπτώσεις που η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας δεν κυνηγούσε τον πρωτοφειλέτη , αλλά τον εγγυητή και αυτό το ΤΟΝΙΖΑ σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις, αλλά η Συμμορία των Κολλητών της Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας έκανε την πάπια (απόδοση: προσποιούμαι ότι δεν γνωρίζω ή ότι δεν καταλαβαίνω τα λεγόμενα ή τα συμβαίνοντα).


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη