Η Αγγελική Μπαρτσιώκα ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Λαμιέων με το συνδυασμό ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ με επικεφαλής τον Παναγιώτη Στασινό


Αγαπητοί φίλοι

Αποφάσισα να δεχθώ την πρόταση του Υποψηφίου Δημάρχου και ορθοπαιδικού γιατρού, Παναγιώτη Στασινού, ώστε να διεκδικήσω μια θέση Δημοτικού Συμβούλου στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαμίας.

Οι θέσεις τις οποίες παρουσίασε στο Δημοτικό συμβούλιο τα προηγούμενα χρόνια,η εντιμότητα του υποψήφιου Δημάρχου, η ακεραιότητα του χαρακτήρα του,η συνεπής του πορεία, η συνεργασία μας σε ανθρωπιστικά, οικολογικά και φιλοζωικά θέματα, ήταν αυτά που με έκαναν να αποφασίσω να βρεθώ στο πλευρό του σαν συνεργάτιδα και φίλη.

Εμένα με γνωρίσατε:

α.Σαν εργαζόμενη σύζυγο και μητέρα δύο παιδιών.

β.Σαν συνδικαλίστρια διοικητική υπάλληλο στο Υπουργείο Παιδείας, εκπροσωπώντας τους συναδέλφους μου ως πρόεδρος του τοπικού τμήματος αλλά και ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του Υπουργείου Παιδείας.

γ.Σαν γραμματέα του Συλλόγου Γυναικών Λαμίας, για σειρά ετών.

δ.Σαν πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας για 13 χρόνια και σαν Αντιπρόεδρό του τα τελευταία δύο.

ε.Σαν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, της μεγαλύτερης Φιλοζωικής-Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας της χώρας.

στ.Σαν εθελόντρια-παρουσιάστρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και σε σεμινάρια ενημέρωσης των αστυνομικών στις Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας για τη νομοθεσία που αφορά τα ζώα.

ζ.Σαν ενεργό πολίτη με σειρά άρθρων σε εφημερίδες και διαδικτυακά μμε. 

η. Σαν δραστήριο δημότη με συμμετοχή σε όλες τις καλλιτεχνικές, περιβαλλοντικές και φιλανθρωπικές δράσεις που λαμβάνουν χώρα στην πόλη μας.

Ζητάω τη ψήφο σας υποσχόμενη εντιμότητα, σοβαρότητα και άμεση στήριξη σε κάθε διεκδίκηση που θα έχει στόχο να αλλάξει τη ζωή όλων μας προς το καλύτερο.

Αγγέλα Μπαρτσιώκα
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ με τον
ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΣΙΝΟ


Από το Blogger.