Χάβος: «Δίκαια ο ΠΑΟΚ, προσπαθήσαμε αλλά…»


Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας αλλά και για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου που ακολουθεί κόντρα στην ΑΕΚ για την ομάδα του, μίλησε ο τεχνικός της Λαμίας, Μάκης Χάβος.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν καλύτερος ο ΠΑΟΚ και κέρδισε δίκαια αλλά δεν νομίζω ότι το 3-0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, ειδικότερα στο πρώτο μέρος θεωρώ πως πήγαμε καλά, προσπαθήσαμε με όπλο την αμυντική λειτουργία να πιέσουμε την δεύτερη μπάλα. Κρατήσαμε μακριά τον ΠΑΟΚ από την εστία και όσο είχαμε την μπάλα, θεωρώ ότι είχαμε καλή ανάπτυξη, καλή κατοχή και προσπαθήσαμε να γίνουμε και απειλητικοί.

Δυστυχώς δεχθήκαμε ένα τέρμα, στο δεύτερο κομβικό σημείο ήταν η κεφαλιά του Ασούμπρε που μπορούσε να ισοφαρίσει και ίσως άλλαζαν εκεί κάποια πράγματα, αλλά γενικώς με την ποιότητα των παικτών του ΠΑΟΚ και την καλή ομάδα που έχει, δεχθήκαμε ακόμη δυο τέρματα με αποτέλεσμα να χάσουμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη αλλά και στους παίκτες μου για την προσπάθεια».

Πρόσθεσε πως: «Κοιτάξτε ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο ψηλά μπορούμε, έχουμε ένα παιχνίδι κυπέλλου που βέβαια το σκορ το 2-0 δίνει περισσότερες πιθανότητες σε μια ομάδα μεγάλη όπως η ΑΕΚ, θεωρώ όμως και εμείς μέσα στην έδρα μας αν είμαστε πιο αποτελεσματικοί θα έχουμε τύχη για το παιχνίδι.

Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τεράστια βήματα μπροστά, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και πραγματικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια, γιατί βλέποντας από το γήπεδο  την εικόνα του κόσμου και την συμπεριφορά τους, θεωρείται πλέον ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ».

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη