O Γιάννης Στρωματιάς συνεχίζει την αυτοδιοικητική του παρουσία με το ''Λαμία στο Κέντρο''


ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΥΛ. ΣΤΡΩΜΑΤΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 
πρώην ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ 
ΥΠΟΨ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΣΙΝΟ

 Γεννήθηκε στη Λαμία το 1960. Κατάγεται από το Κωσταλέξι και τις Κομποτάδες, στις οποίες έζησε τα πρώτα παιδικά του χρόνια.Τελείωσε το 7ο Δημοτικό Σχολείο Παγκρατίου Λαμίας και στη συνέχεια το 2ο Λύκειο Αρρένων Λαμίας. Εισήχθη και αποφοίτησε από το Νομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως Έφεδρος Αξιωματικός του Δικαστικού και στο τέλος Ανθυποσμηναγός στην Πολεμική Αεροπορία. Παράλληλα ασκήθηκε στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και στο Πρωτοδικείο Αθηνών ως ασκούμενος δικηγόρος.

Το 1986
διορίσθηκε δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Λαμίας και το 1992 προήχθη στο Εφετείο. Εξελέγη και διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας για τέσσερις τριετίες, ήτοι 1996-1999,1999-2002,2005-2008,2008-2011.

Από το Μάιο του 2018 είναι τακτικό μέλος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου Δικηγόρων Περιφέρειας Εφετείου Λαμίας, με τετραετή θητεία. Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος της Μείζονος Μειοψηφίας του Δήμου Λαμιέων την τετραετία 2007-2010, κατά την οποία εξελέγη Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τη διετία 2009-2010. Κατά την παραπάνω περίοδο προήδρευσε του Δημοτικού Συμβουλίου αναπληρώνοντας τον Πρόεδρο για τέσσερις μήνες.

Από το 2012 μέχρι και το 2014 θήτευσε για δεύτερη φορά Δημοτικός Σύμβουλος της Μείζονος Μειοψηφίας. Στις εκλογές του 2014 ανακηρύχθηκε Α’ Αναπληρωματικός Δημοτικός Σύμβουλος της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας. Είναι παντρεμένος με τη Σοφία Αποστολοπούλου, κόρη του αείμνηστου εκπαιδευτικού, λογοτέχνη, συγγραφέα, πολεμιστή του Έπους του 1940, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μαχητή του Εμφυλίου Βασίλη Αποστολόπουλου.

Έχει δύο τέκνα, τον Στέλιο μεταπτυχιακό φοιτητή της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και τον Βασίλη μαθητή του Γυμνασίου.


lamiastokentro.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη