Πίτι: «Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στη Λαμία, θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι»


Ο Πίτι μίλησε σε ισπανικό Μέσο και αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Λαμία, ενώ δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει και για την αγαπημένη του Ράγιο Βαγιεκάνο. 

Ικανοποιημένος από την παρουσία του στη Λαμία δηλώνει ο Πίτι. Σε δηλώσεις του στην «Α Dario», ανέφερε πως απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στην ομάδα της Φθιωτίας αλλά ακόμη δεν ξέρει τι θα αποφασίσει να κάνει το καλοκαίρι. 

Παράλληλα, μίλησε και για την αγαπημένη του Ράγιο Βαγιεκάνο, λέγοντας πως είναι το... σπίτι του και γυρνούσε όποια στιγμή και να του το ζητούσαν. 

«Κοιτάζω κάθε χρόνο ξεχωριστά. Απολαμβάνω προς το παρόν που βρίσκομαι εδώ, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι δεν έχω τραυματισμούς. Αυτό με κρατάει, αλλά το καλοκαίρι θα δούμε»
, είπε αρχικά.

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: «Κάθε φορά το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος βελτιώνεται και είναι πιο μικρές οι διαφορές, αλλά τελικά κερδίζει αυτός με τα περισσότερα χρήματα. Ο ΠΑΟΚ φέτος οικονομικά ήταν ο ισχυρότερος και για αυτό τον λόγο κατέκτησε το πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα και τα χόμπι είναι πολύ διαφορετικά. Στην Ελλάδα υπάρχουν φωτοβολίδες, κροτίδες και γενικότερα δεν υπάρχει νομιμότητα όπως στην Ισπανία. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό όταν μπαίνεις σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στην Ελλάδα». 


Για την... αγαπημένη του Ράγιο Βαγιεκάνο: «Ο Μίτσελ έχει βοηθήσει τη Ράγιο και για μένα θα έπρεπε να μείνει. Έδωσε τα πάντα στον σύλλογο, αλλά το ποδόσφαιρο είναι αυτό που κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Η Ράγιο είναι το σπίτι μου. Την έχω στην καρδιά μου και θα γυρνούσα πίσω χωρίς να το σκεφτόμουν».

www.sport-fm.gr
Από το Blogger.