Βασίλης Κυριακάκης: Εμείς στην Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία δεν έχουμε μόνο το πρόγραμμα και το όραμα, αλλά και τον τρόπο να το υλοποιήσουμε.


Καλώ τους δημότες στις 26 Μάη να ψηφίσουν για Δήμαρχο αυτόν που πραγματικά εκτιμούν, αυτόν που ξέρουν ότι θα τηρήσει τις υποσχέσεις απέναντί τους και όχι εκείνους που, ενώ από θέσεις ευθύνης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν υλοποίησαν όσα δεσμεύτηκαν, τάζουν σήμερα πάλι τα ίδια. Αυτόν που την άλλη μέρα δε θα γυρίσει την πλάτη στους δημότες, αλλά θα νοιαστεί να λύσει τα καθημερινά τους προβλήματα.

Εμείς στην Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία δεν έχουμε μόνο το πρόγραμμα και το όραμα, αλλά και τον τρόπο να το υλοποιήσουμε. Γιατί, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους, δεν έχουμε κομματικές δεσμεύσεις, είμαστε διεκδικητικοί και προτάσσουμε τη διαφάνεια, τη δημοκρατία και την ενεργή συμμετοχή των δημοτών.

Μαζί με τους δημότες μπορούμε να λύσουμε όχι μόνο τα μικρά καθημερινά προβλήματα, αλλά να προωθήσουμε αποτελεσματικά και τα μεγάλα ζητήματα του δήμου μας (Πανεπιστήμιο Στερεάς, φυσικός πλούτος, ιαματικές πηγές, κ.ά.) που συνδέονται με την τόνωση της τοπικής αγοράς, με θέσεις εργασίας σταθερές και αξιοπρεπείς, με την ανάπτυξη του τόπου μας και την αναβάθμιση του ρόλου της πόλης μας στην ευρύτερη περιοχή.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη