Ο προπονητής που κάνει… γκελ σε Λαμία και ΑΕΛ εν όψει της νέας σεζόν!


Ποιος κόουτς θα «παίξει» για τον πάγκο της θεσσαλικής ομάδας έπειτα από την παραίτηση του Τζιανλούκα Φέστα; Ποιος προπονητής θεωρείται νούμερο – ένα υποψήφιος για πάγκο της Λαμίας, από την στιγμή που δεν συνεχίσει ο Μάκης Χάβος; Το SDNA έχει το ρεπορτάζ.

Μανίκια προς αναζήτηση νέου προπονητή σηκώνει ο Αλέξης Κούγιας για την μετά – Φέστα εποχή στη Λάρισα.

Κι ένα από τα πρώτα ονόματα που θα πέσουν στο τραπέζι του μεγαλομέτοχου της θεσσαλικής ομάδας – σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του SDNA – είναι αυτό του Νίκου Παπαδόπουλου.


Ο 47χρονος τεχνικός κυκλοφορεί χωρίς ομάδα, έπειτα από το τέλος της θητείας στον ΟΦΗ τον περασμένο Γενάρη.

Σημειωτέων, πως ο «Νικ Παπ» αποτελεί παλιό γνώριμο του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ, από την παλαιότερη συνεργασία τους στην Παναχαϊκή την σεζόν 2013-14.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα έχουν να λένε στις ιδιαίτερες συζητήσεις τους, άνθρωποι που είναι σε θέση να γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στον Πηνειό, αν για τον οποιονδήποτε λόγο αποχωρούσε μεσούσης της σεζόν ο Τζιανλούκα Φέστα από τον πάγκο των «βυσσινί», πρώτη επιλογή του Αλέξη Κούγια θα ήταν ο (παλιόφιλος) Παπαδόπουλος.

Ο Ιταλός ωστόσο παρέμεινε στην ΑΕΛ μέχρι το τέλος της χρονιάς και ο Έλληνας κόουτς συνέχισε απρόσκοπτα τις επιμορφωτικές επισκέψεις του στο εξωτερικό.

Σε αυτό το τάιμινγκ πάντως ο Νίκος Παπαδόπουλος παίζει δυνατά και για τον πάγκο της Λαμίας. Με τον...αστερίσκο πως η ομάδα της Φθιώτιδας αποφασίσει να μην πορευτεί με τον Μάκη Χάβο και τη νέα σεζόν και ρίξει τίτλους τέλους στη μεταξύ τους συνεργασία.

Το «φαν κλαμπ» του Παπαδόπουλου είναι μεγάλο εντός των τειχών της Λαμίας και μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν πως στο τέλος αυτός είναι ο κόουτς που θα πάρει το χρίσμα του «αντι – Χάβου» εφόσον πράγματι τεθεί θέμα νέου προπονητή.

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη