Έσπερος Λαμίας: Νίκη εκτός έδρας στην Κέρκυρα... Καθιέρωση στην Β' Εθνική


ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ…ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ Β΄ΕΘΝΙΚΗ’’.

Την Κυριακη 05-05-2019,στο  κλειστό  ΚΕΡΚΥΡΑΣ , διεξήχθη ο αγώνας Β’ Εθνικής Ανδρών basketball, μεταξύ των ομάδων ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ.

Η διακύμανση του σκορ ,ανά δεκάλεπτο ήταν : (07-20)(26-51)(42-84), & (68-112) .

Η σύνθεση μας :

ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ : Στολιγκοβιτς 5(1), Ρούζιος 6(2), Τριανταφυλλιδης 6(2), ,Παππος11(2), Παπανικολάου 11 , Ολύμπιος 20(5), Αργύρης 21(5), Ματζούκας 25(6). Κουνανος 5(1).

Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι μετά την διακοπή, για τις άγιες ημέρες του Πάσχα.

Η μετάβασή μας στην Κέρκυρα για το έκτος έδρας παιχνίδι,  είχε έναν επί πλέον προβληματισμό,  λόγω του ότι η ομάδα του Φαίακα ,αντιμετώπιζε εγγενή προβλήματα και δεν ξέραμε ,ποια θα ήταν τελικά η αγωνιστική της σύνθεση.

Πριν την έναρξη του αγώνα διαπιστώσαμε ότι θα αγωνιζόταν με την U 21.

Η απόφαση από το τεχνικό επιτελείο μας ,ήταν άμεση και σεβόμενη την σύνθεση ανάγκης του κερκυραϊκου σωματείου, δεν χρησιμοποιήθηκαν  από μεριά μας οι Παπαργυρόπουλος, Κατσαρές, Τεπετίδης, παρόλο που ήταν παρόντες.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν εύκολη για την ομάδα μας.

Απο τα πιο χαρακτηριστικά  του παιχνιδιού ήταν ότι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του αγώνα ο μικρότερος αγωνιζόμενος, ο ‘’δικός μας’’,16χρονος παίκτης ΜΑΤΖΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.
Απομένουν ακόμη δύο (2)παιχνίδια, για να τελειώσει ο μαραθώνιος των 30 αγωνιστικών, της νεοφώτιστης ομάδας.

Απομένει η τελική βαθμολογία ,που θα βρεί την ομάδα μας ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ , στην μέση περίπου.

Απομένει την επόμενη Κυριακή 12 Μαϊου 2019,το τελευταίο παιχνίδι μας με τον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης, μπροστά στους στηρίζοντες συγκινητικούς φιλάθλους μας.

Η  19 Μαίου 2019 ως τελευταία αγωνιστική,πλησιάζει προς απολογισμού μας ,όπως είχαμε υποσχεθεί.

Καλή μας συνέχεια.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη