Ο κινεζικός πολιτισμός και οι Ελλαδικές επιδράσεις (του Δημήτρη Κονιδάρη)

μόλις εξεδόθη βιβλίο με τίτλο Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ, διανεμόμενο μέσω της lulu.com (αυτοέκδοση), γιά το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν περισσότερα στην διαδικτυακή θέση: <http://lulu.com/spotlight/DNKONIDARIS>, καθώς και στο ιστολόγιό: <dnkonidaris.blogspot.gr>.

Το βιβλίο αυτό είναι το δεύτερο σειράς με θέμα τους μεγάλους πολιτισμούς του παρελθόντος και τις αλληλεπιδράσεις τους με το Αιγαίο, ακολουθεί δε το ΟΙ ΧΕΤΤΑΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, το οποίο εκδόθηκε από τον ΙΝΦΟΓΝΩΜΟΝΑ το 2016. Στην ίδια σειρά αναμένεται να ακολουθήσουν επίσης μελέτες οι οποίες πραγματεύονται τις αλληλεπιδράσεις με τον Αιγυπτιακό Πολιτισμό, τον Πολιτισμό της Βακτρίας – Μαργιανής καθώς και με αυτόν της κοιλάδας του Ινδού ποταμού. Περισσότερες πληροφορίες για τον υπογράφοντα μπορούν να ευρεθούν στην θέση: <https://independent.academia.edu/dimkonidaris/Books>.
Διαβάστε περισσότερα


from Θέματα Ελληνικής Ιστορίας http://bit.ly/2DR4Zhq
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη