Λαμία: Ενστάσεις για τις πληρωμές στη δράση της νιτρορύπανσης


Οι παραγωγοί που εντάχθηκαν στη δράση της νιτρορύπανσης (Δράση 10.1.04) μπορούν μέχρι τις 17/5/2019 να υποβάλλουν ενστάσεις για την πρώτη πληρωμή η οποία πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στα αναλυτικά στοιχεία με βάση τα οποία υπολογίστηκε η πληρωμή τους κάνοντας χρήση των κωδικών τους στην διαδικτυακή εφαρμογή του Μέτρου (https://p2.dikaiomata.gr/M1014/).

Στην περίπτωση που έχουν αντιρρήσεις επί των στοιχείων με βάση τα οποία υπολογίστηκε η πρόσφατη πληρωμή της νιτρορύπανσης, οι παραγωγοί μπορούν να υποβάλλουν ένσταση. Η ένταση (ενδικοφανή προσφυγή) μπορεί να υποβληθεί από τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 και μέχρι την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019.

Οι τυχόν ενστάσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος της Δράσης.

agrolamia.gr



Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη