Έκλεισε Φελίπε η Λαμία


Η Λαμία έχει προτεραιότητα την απόκτηση κεντρικού αμυντικού που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Ζόρζε Φελίπε, ο οποίος την χρονιά που τελείωσε αγωνίστηκε στην πορτογαλική Άβες. 

Πολύ προχωρημένη φαίνεται πως είναι η περίπτωση του στόπερ για τον ΠΑΣ Λαμία. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, η ομάδα της Φθιώτιδας έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό, Ζόρζε Φελίπε και μάλιστα οι συζητήσεις πλέον σε τελικό στάδιο, με τις δύο μεριές να παρουσιάζονται πως έχουν συμφωνήσει. 

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός, είναι Βραζιλιάνος και προέρχεται από την πορτογαλική αγορά, ενώ φέτος με την Άβες έπαιξε σε 23 παιχνίδια και σημείωσε 2 γκολ. Έχει περάσει από πολλούς συλλόγους στη Βραζιλία, μεταξύ των οποίων η Ζουβεντούδε, η Φιγκεϊρένσε, η Ναούτικο και η Παϊσαντού. 

Στα υπόλοιπα μέτωπα ο Αντέτζο φαίνεται θα παραμείνει στο ρόστερ με την επικείμενη ανανέωση, ενώ πρόταση ανανέωσης, έχει κατατεθεί και στον Μπεχαράνο.

www.real.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη