Νίκος Σταυρογιάννης: Έχουμε όμως πολλά ακόμα να κάνουμε. Γι’αυτό, συνεχίΖΟΥΜΕ μαζί!


«Νέα Μαγνησία, Νέα Άμπλιανη και σχεδόν ανάμεσα η οδός Βασιλικών: δύο από τις πολλές όμορφες συνοικίες του Δήμου μας με αρκετά προβλήματα στις υποδομές αν και νέες σχετικά σε σχέση με την υπόλοιπη Λαμία.

Από το 2015 μέχρι σήμερα, κατασκευάσαμε εκεί, μεταξύ άλλων, την αντιπλημμυρική προστασία της οδού Στυλίδος και ολοκληρώνουμε την ανάπλαση του δρόμου, κατασκευάσαμε και επισκευάσαμε πεζοδρόμια, κάναμε ασφαλτοστρώσεις/τσιμεντοστρώσεις σε δρόμους που ήταν ακόμα χωματόδρομοι.

Τοποθετήσαμε το ταρτάν στην Καμαρίτσα με στόχο να αναβαθμιστεί όλη η περιοχή με την αποπεράτωση του σταδίου που ετοιμάζουμε ενώ αυτή τη στιγμή ήδη κατασκευάζουμε και τον κυκλικό κόμβο επί της Βασιλικών για να συνεχίσουμε με αυτόν στις οδούς Σόλωνος-Πλαταιών-Πηλίου.

Κατασκευάσαμε νέες αίθουσες στο 6ο Νηπιαγωγείο και καινούριο ΚΔΑΠ στην Νέα Άμπλιανη, ανακαινίσαμε την παιδική χαρά και το Σεπτέμβρη λειτουργούμε το νέο βρεφικό τμήμα στη Νέα Μαγνησία.

Έχουμε όμως πολλά ακόμα να κάνουμε.

Γι’αυτό, συνεχίΖΟΥΜΕ μαζί!





Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη