Ευθύμιος Καραΐσκος: Κεντρικός στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια νέα οικονομία αξιοποιώντας τη στρατηγική θέση της περιοχής μας, με σκοπό την ανάπτυξη του τόπου μας και τη μείωση της ανεργίας


Συναντηθήκαμε διαδοχικά με το Οικονομικό Επιμελητήριο Φθιώτιδας, τη Διοίκηση της ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας, το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Π.Ε. Φθιώτιδας, τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας και την Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Φθιώτιδας παρουσιάζοντας τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού, για την οικονομία και ανάπτυξη του Δήμου Λαμιέων.

Κεντρικός στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια νέα οικονομία αξιοποιώντας τη στρατηγική θέση της περιοχής μας, με σκοπό την ανάπτυξη του τόπου μας και τη μείωση της ανεργίας. Θέλουμε να γίνει η Λαμία ένα εργαστήρι ιδεών, πολιτισμού, παραγωγής, έρευνας, καινοτομίας και πρωτοβουλιών. Θέλουμε μια πόλη που να συνδέει την παράδοση και την καινοτομία.

Να δημιουργεί νέες ευκαιρίες για τους πολίτες της. Μια πόλη με σύγχρονο αναπτυξιακό μοντέλο, μια πόλη πρότυπο. Στη προσπάθειά μας αυτή ο διάλογος η συνεργασία και οι συνέργειες με όλους και ιδίως με τους θεσμικούς φορείς του τόπου μας αποτελεί αξιακή αρχή που καθορίζει την πορεία μας.

Στη προσπάθειά μας αυτή δεν περισσεύει κανείς !















Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη