Η «αρχηγική» κίνηση του Αναστασιάδη να αρνηθεί το περιβραχιόνιο


Ο Ανέστης Αναστασιάδης αγωνίστηκε στη Ριζούπολη και στη νίκη της Λαμίας ως αλλαγή για πρώτη φορά έπειτα από πέντε μήνες κι αρχικά αρνήθηκε για λόγους τάξης να δεχθεί το περιβραχιόνιο από τον Βάντερσον που του το πρόσφερε.

Σε αντίθεση με τη σεζον 2017/18 των 28 συμμετοχών, φέτος ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε στη δεύτερη «γραμμή» της Λαμίας στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν, μετρώντας συνολικά 9 συμμετοχές σε Super League και Κύπελλο.

Στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Μάκης Χάβος του έδωσε την ευκαιρία να χειροκροτηθεί από τον κόσμο, βάζοντάς τον ως αλλαγή στη θέση του Χρήστου Καρυπίδη στο 84’, με τον αρχηγό της Λαμίας να «πατάει» ξανά γήπεδο για πρώτη φορά μετά τις 8 Δεκεμβρίου και το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Αναστασιάδης αποθεώθηκε με την είσοδό του στο γήπεδο, ενώ ο Βάντερσον έσπευσε να του δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό ωστόσο να μην το δέχεται, αφού έκρινε πως δεν ήταν σωστό να το πάρει από τον παίκτη που το έφερε σχεδόν για 85’.

Παρ’ όλα αυτά ο Βραζιλιάνος επέμεινε, με τον αρχηγό των Φθιωτών να το φοράει ως το τέλος της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Αναστασιάδη με τη Λαμία ολοκληρώνεται φέτος το καλοκαίρι και το επόμενο διάστημα οι δυο πλευρές θα συζητήσουν για το μέλλον τους.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη