Λαμιακή Πολιτεία: Ο ΚΟΣΜΟΣ και ο δρόμος προς μια βιώσιμη Ευρώπη...


ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019:

Αντικείμενο της πολιτικής παρέμβασης του "ΚΟΣΜΟΥ"(πολιτική κίνηση Π.Κοκκαλη) είναι η προαγωγή των Παγκόσμιων οικολογικων Στόχων στην ατζέντα των πολιτικών διεργασιών στην Ελλάδα και την ΕΕ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ και ο δρόμος προς μια βιώσιμη Ευρώπη...ΘΕΣΕΙΣ

* Κλιματική αλλαγή και προσφυγικές ροές: η Ευρώπη μπροστά σε ένα παγκόσμιο πρόβλημα.

* H 4η βιομηχανική επανάσταση αλλάζει την Ευρώπη για όλους

* Έξυπνη και Ανθεκτική γεωργία– Δράση για το Περιβάλλον και το Κλίμα

* Νέα αστική ατζέντα: Η μάχη των πόλεων

* Όχι άλλο κάρβουνο: προκλήσεις και ευκαιρίες μιας οικονομίας χωρίς άνθρακα

* Φασισμός και κλιματική αδράνεια

Ευρώπη 2030

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής επισήμανε την κρισιμότητα της συμμετοχής στις ευρωεκλογές για την προαγωγή της κοινής γλώσσας στην ευρωπαϊκή πολιτική σε θέματα του περιβάλλοντος και της καταπολέμησης των ανισοτήτων, μέσα από τις δυνάμεις της Αριστεράς, της Σοσιολδημοκρατίας και της Οικολογίας.

Διαβούλευση με τους πολίτες στις 13 περιφέρειες

Εφόσον ο «Κόσμος» ενταχθεί στην Ευρωβουλή θα ακολουθήσει μια διαδικασία ανοιχτής διαβούλευσης με τους πολίτες όλης της χώρας. Θα τεθούν προς διαβούλευση όλοι οι Παγκόσμιοι Στόχοι, με την κατάθεση σχετικών ερωτήσεων στο Ευρωκοινοβούλιο. Θα ακολουθούν ανοιχτές συζητήσεις με τους πολίτες των 13 περιφερειών της χώρας και θα συγκροτούνται επιτροπές, οι οποίες θα ταξιδεύουν στις Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετάσχουν σε θεματικά workshops και εκδηλώσεις.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη