Γιάννης Στρωματιάς: Οι τοποθετήσεις του Παναγιώτη Στασινού στο αποψινό Depate ήταν εξαιρετικές, ουσιαστικές και ανταποκρίθηκαν πλήρως στα θέματα που τέθηκαν και απασχολούν τους δημότες μας


Οι τοποθετήσεις του Παν. Στασινού στο αποψινό Depate ήταν εξαιρετικές, ουσιαστικές και ανταποκρίθηκαν πλήρως στα θέματα που τέθηκαν και απασχολούν τους δημότες μας. Είναι βέβαιο πλέον ότι η δυναμική του συνδυασμού μας "ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ" είναι εμφανής και εγγυάται την συμμετοχή στον β'γύρο των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δημάρχου. Τέλος έγινε κατανοητό ότι ο Παν. Στασινός ως επικεφαλής της ΠΕΠΛΑ αλλά και ο υποφαινόμενος ως Αναπληρωματικός του δημοτικός σύμβουλος και στενός συνεργάτης του την παρούσα Δημοτική περίοδο συμμετείχαμε ενεργά στα θέματα του Δήμου σε αντίθεση με άλλους συνυποψηφίους, οι οποίοι απουσίαζαν, είτε δια ζώσης είτε δια της απόλυτου σιωπής τους, για τουλάχιστον πέντε χρόνια από τα τεκταινόμενα του Δήμου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΡΩΜΑΤΙΑΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ Α'ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ "Π. Ε. Π. ΛΑ."


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη