Συνελήφθησαν 2 άτομα στη Λαμία για κατοχή κάνναβης


Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, συνέλαβαν (2) άτομα, διότι σε όχημα που επέβαιναν, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε περισσότερο από (1) κιλό κάνναβης

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, συνελήφθησαν προχθές (08-06-2019) το πρωί στη Λαμία, δύο (2) ημεδαποί (43χρονος και 42χρονη), κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 43χρονου, εντός του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (1.018) γραμμαρίων.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν επίσης το προαναφερόμενο όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.


www.astynomia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη