«Ψάχνεται» για τον Αναστασιάδη του ΠΑΣ Λαμία η Παναχαϊκή


Την περίπτωση του Ανέστη Αναστασιάδη, προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της φέρεται να εξετάζει η Παναχαϊκή.

Επί τάπητος έχει αρχίσει να μπαίνει πλέον ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Παναχαϊκής, μετά την ανάδειξη της νέας διοίκησης, αλλά και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 300.000 ευρώ.

Με δεδομένη την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «κοκκινόμαυρων» από τον Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς, ήδη έχει αρχίσει ο καταρτισμός της λίστας με τους παίκτες που αποτελούν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται μεταξύ αυτών είναι και αυτό του Ανέστη Αναστασιάδη, Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ο οποίος την τελευταία τριετία αγωνιζόταν στην Λαμία, δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Φθιώτιδας, με συνέπεια να βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση του επόμενου ποδοσφαιρικού του σταθμού.

Από την πλευρά της η ομάδα της Πάτρας εξετάζει την περίπτωση του, χωρίς όμως ακόμα να έχουν υπάρξει συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη