Χρυσοθήρες κατέστρεψαν ιστορική γέφυρα στη Λαμία


Η ιστορική γέφυρα βρίσκεται στην περιοχή του παλιού υδραγωγείου στη θέση Αγία Παρασκευή Ταράτσας στη Λαμία. 

Όπως μας πληροφορεί ο αναγνώστης της ιστοσελίδας μας kaliterilamia.gr Γεώργιος Καλλιώρας χρυσοθήρες κατέστρεψαν μέρος της γέφυρας αναζητώντας αγγλικές λίρες.

Να σημειώσουμε ότι η γέφυρα κατασκευάστηκε στα τέλη του 19ου αιώνα και αποτελεί ιστορικό διατηρητέο μνημείο.

Παρακάτω ακολουθεί η καταγγελία που απέστειλε στην ιστοσελίδα μας kaliterilamia.gr καθώς και φωτογραφίες από τη βανδαλισμένη ιστορική γέφυρα

................................................................................

Γεώργιος Καλλιώρας

Τι κάνεις ρε "Έλληνα"

Τι κάνεις ρε "Έλληνα"; Το έργο που καταστρέφεις δημιουργήθηκε στις αρχές του περασμένου αιώνα. 

Ήταν η εποχή που οι άνθρωποι πάνω στην δουλειά λιποθυμούσαν από την πείνα. Έβγαζαν το μεροκάματο τους, με ένα κομμάτι ψωμί και δυο ελιές. Παρόλα αυτά όμως μεγαλουργούσαν, το έργο που βλέπεις ρε ακατονόμαστο πλάσμα, το έφτιαξαν με τα χέρια τους, τον κόπο τους και τον ιδρώτα τους. Αυτό το έργο που βλέπεις ρε αμόρφωτο κτήνος, στις αρχές του περασμένου αιώνα υδροδοτούσε όλη την πόλη, πότιζε τους παππούδες και τους γονείς σου και ήρθες εσύ ο πανίβλακας, να το γκρεμίσεις για να βρεις αγγλικές λύρες του 1940, μέχρι εκεί φτάνει η ηλιθιότητα σου. 

Όχι εσύ δεν είσαι Έλληνας, και δεν είσαι Έλληνας γιατί δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει ελληνισμός και ελληνικότητα. Έλληνας βρε ζώο είναι αυτός που έχει ελληνική παιδεία και εσύ δεν ξέρεις τι είναι η παιδεία.

Ένας τεμπέλης είσαι που κυνηγάς τις εύκολες λύσεις επειδή δεν είσαι άξιος να πετύχεις κάτι στην ζωή σου. Πάντα έτσι ήσουν. Άι στο διάολο βλάκα , ε βλάκα!!!!!
Από το Blogger.