Γιώργος Σαγιάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ υπηρετεί καλύτερα από τις προηγούμενες Κυβερνήσεις την πολιτική των ΗΠΑ


Έτοιμοι λοιπόν! /// Ο ΣΥΡΙΖΑ υπηρετεί καλύτερα από τις προηγούμενες Κυβερνήσεις την πολιτική των ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ εκτιμάται ότι δεν θα ήθελαν πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα.

Όμως η σωρεία ψεμμάτων και λαθών της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και -κυρίως- το ότι πλήγωσαν την εθνική υπερηφάνεια και την θρησκευτική πίστη των Ελλήνων, οδηγούν την κυβερνητική παράταξη και τους συνοδοιπόρους της σε βέβαιη ήττα.

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ... Εκτός και αν προωθηθεί σενάριο μεγάλης έντασης σε Αιγαίο και Κύπρο, με την Τουρκία να προκαλεί θρασύτατα, την Ελλάδα να αντιδρά -επιτέλους- και τους παγκόσμιους "διαιτητές" να σφυρίζουν όπως δεν συνηθίζουν, δηλα δή υπέρ Ελλάδος.

Με άλλα λόγια, κυβερνητική πολιτική ανάταξη διά μέσου εθνικής εξάρσεως;... Μπορεί τα σενάρια να τίθενται επί τάπητος και συχνότατα να διαψεύδονται, όμως καλό θα ήταν να γνωρίζουν οι κακοί γείτονες Τούρκοι ότι οι Έλληνες μονοιασμένοι νικούν. Έτοιμοι λοιπόν!


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη