Λαμία: Τι κάνεις ρε "Έλληνα"


Τι κάνεις ρε "Έλληνα"

Τι κάνεις ρε "Έλληνα"; Το έργο που καταστρέφεις δημιουργήθηκε στις αρχές του περασμένου αιώνα. 

Ηταν η εποχή που οι άνθρωποι πάνω στην δουλειά λιποθυμούσαν από την πείνα. Έβγαζαν το μεροκάματο τους, με ένα κομμάτι ψωμί και δυο ελιές. Παρόλα αυτά όμως μεγαλουργούσαν, το έργο που βλέπεις ρε ακατονόμαστο πλάσμα, το έφτιαξαν με τα χέρια τους, τον κόπο τους και τον ιδρώτα τους. Αυτό το έργο που βλέπεις ρε αμόρφωτο κτήνος, στις αρχές του περασμένου αιώνα υδροδοτούσε όλη την πόλη, πότιζε τους παππούδες και τους γονείς σου και ήρθες εσύ ο πανίβλακας, να το γκρεμίσεις για να βρεις αγγλικές λύρες του 1940, μέχρι εκεί φτάνει η ηλιθιότητα σου. 
Όχι εσύ δεν είσαι Έλληνας, και δεν είσαι Έλληνας γιατί δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει ελληνισμός και ελληνικότητα. Έλληνας βρε ζώο είναι αυτός που έχει ελληνική παιδεία και εσύ δεν ξέρεις τι είναι η παιδεία.

Ένας τεμπέλης είσαι που κυνηγάς τις εύκολες λύσεις επειδή δεν είσαι άξιος να πετύχεις κάτι στην ζωή σου. Πάντα έτσι ήσουν. Άι στο διάολο βλάκα , ε βλάκα!!!!!



Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη