Δεν είναι όμορφο μια Πόλη με την παράδοση της Λαμίας, να θεωρεί "πολιτιστικές" εκδηλώσεις την επιχορήγηση σε "χοιρινό-αεριούχα-μικροφωνική-κλαρίνα"


Το Πανεπιστήμιο, το ΤΕΙ, η ΜΕΡΥΠ, η Υγειονομική Περιφέρεια, η ΠΕΛ, εκτός από τον αναμφισβήτητο αναπτυξιακό αλλά και Πολιτιστικό χαρακτήρα τους, είχαν τεράστια συνεισφορά στην οικονομική ανάπτυξη της Πόλης μας. 

Κάθε φορά που φεύγει μια Υπηρεσία κλείνουν δεκάδες δουλειές και μένουν άνεργοι συμπολίτες μας. Οφείλουμε να αγωνιζόμαστε λυσσωδώς για την επαναφορά τους. Επίσης η Λαμία (βλ. Πανεπιστήμιο και ΥΠΕ), ετεροδιοικείται, από τη Λάρισα και τον Βόλο, οι οποίες πόλεις προωθούν τα δικά τους ανταγωνιστικά συμφέροντα. 

Κανένας Ιδιώτης επενδυτής δεν επενδύει σε μια Πόλη χωρίς Υποδομές τη στιγμή που δύναται να έχει μεγαλύτερες δυνατότητες σε άλλες Πόλεις με ισχυρό Ακαδημαϊκό, Υγειονομικό, Πολιτιστικό, Επιχειρηματικό, Κρατικό, δίχτυ που θα στηρίζει την προσπάθειά του. 

Τέλος, δεν είναι όμορφο μια Πόλη με την παράδοση της Λαμίας, να θεωρεί "πολιτιστικές" εκδηλώσεις την επιχορήγηση σε "χοιρινό-αεριούχα-μικροφωνική-κλαρίνα", την ίδια στιγμή που έχει τις Θερμοπύλες, τις Αμφικτυονίες, την Αλαμάνα, τον Γοργοπόταμο, τον Κοντόπουλο και στρατηγική θέση μοναδική παγκοσμίως. Και φυσικά τον Χρυσό των Ιαματικών.

Παναγιώτης Ιακωβής

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη