Γιάννης Σαρακιώτης: «Εξαιρετικά ευχάριστα τα νέα για το Calypso στην Αρκίτσα»


Γιάννης Σαρακιώτης: «Εξαιρετικά ευχάριστα τα νέα για το Calypso στην Αρκίτσα»

Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για τις θετικές εξελίξεις, αναφορικά με την αξιοποίηση του Calypso Club στην Αρκίτσα, εξέφρασε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, στο οποίο ανήκει το συγκεκριμένο ακίνητο, ξεκίνησε η διεξαγωγή διαγωνισμού για την εύρεση στρατηγικού επενδυτή. Με αφορμή την άρση ενός ακόμη κομβικού γραφειοκρατικού εμποδίου, ο κ. Σαρακιώτης δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος, καθώς γίνεται πράξη η δέσμευση του Προέδρου του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων κ. Κωνσταντίνου Βαρλαμίτη, όπως αυτή είχε δοθεί στο πλαίσιο των τελευταίων συναντήσεών μας, για την παύση της απαξίωσης του εμβληματικού Calypso Club. Η διεξαγωγή διαγωνισμού για την εύρεση στρατηγικού επενδυτή αποτελεί «σταθμό» στην προσπάθεια αναθέρμανσης της τουριστικής κίνησης στην ευρύτερη περιοχή και δικαιώνει όσους πιστέψαμε από την αρχή ότι είναι εφικτή μία βιώσιμη λύση».

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη